Türkiye’nin kış turizmi merkezleri arasında önemli bir değere sahip olan Yıldıztepe Kayak Merkezi, 18 Ocak Cumartesi günü başlayacak olan yarıyıl tatili için yoğun bir ilgi görüyor. Yüzde 100’e yaklaşan otel rezervasyonları neticesinde, birçok kayak tutkunu bölgeye gelerek doyasıya eğlenecek.
Ilgaz Dağı’nın eteklerinde yer alan ve üç farklı kayak pistine sahip olan merkez, Türkiye’nin farklı illerinden birçok misafirini ara tatil döneminde ağırlayacak. Doğal güzellikleri ile de misafirlerinin beğenisini toplayan bölge, özellikle çevre illerden sene boyunca günübirlik birçok ziyaretçi ağırlıyor.
“Yıldıztepe Kayak Merkezi yüzde 99 doluluğa ulaşacak”
Yarıyıl tatilinde otel rezervasyonlarının yüzde 100’e yaklaştığı kayak merkezinin sorumlusu İlhan Dikmen, yoğunlukla ilgili olarak “Ilgaz Dağı ve çevresinde bungalov evler, otel grubu ve teleferik ile hizmet veriyoruz. Bu yıl kar beklentilerimizin altında kaldı. Bu nedenle profesyonel kayak pistimiz olan ‘Dikmen’i açamadık. Daha amatör tecrübeler için kullanılan kayak pistlerimizde, yarıyıl tatili çerçevesinde misafirimiz olan herkese unutulmaz bir tatil yaşatmayı amaçlıyoruz.” dedi.
Yıldız Dağı ve çevresinin manzarası ile misafirlerini büyülediğini ifade eden Dikmen, “Kayak merkezimizin doğa manzarası, Türkiye’deki diğer merkezleri geride bırakıyor. Adeta yeşil ve beyaz iç içe. Yarıyıl tatilinde de insanların burayı görmelerini istiyoruz. 2019 yılında sezon boyunca 35 ile 40 bin arası misafir ağırladık. Bu sene, bu rakamları aşmak en büyük hedefimiz. Yüzde 99’a yakın rezervasyon yoğunluğumuz var. Misafirlerimizi civar otellere doğru yönlendiriyoruz. Mart sonuna kadar açığız” diyerek sözlerini noktaladı.
Yıldıztepe’de Rezervasyon Fırsatları
0 Yorum